Ανακύκλωση Μετάλλων

Έχετε εργοστάσιο που διαθέτει μεταλλικά αποκόμματα;

Χρειάζεστε συνεργείο αποξύλωσης μεταλλικών κατασκευών;

Είστε έμπορος μεταλλικών απορριμμάτων;

Είστε ιδιώτης και διαθέτετε χαλκό, αλουμίνιο, καλώδια ή σίδερα;

Η ΑΦΟΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ με τον ιδιόκτητο στόλο της από ειδικά γερανοφόρα οχήματα και το έμπειρο προσωπικό της, αναλαμβάνει να παραλάβει από τις εγκαταστάσεις σας τα μεταλλικά απορρίμματα άμεσα και υπεύθυνα δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ασφαλή φόρτωση των υλικών από τον χώρο σας.

Τα στελέχη της εταιρείας είναι στη διάθεσή σας να συζητήσουν μαζί σας και να σας προτείνουν καλύτερες λύσεις αποθήκευσης των μεταλλικών απορριμμάτων στις εγκαταστάσεις σας βελτιώνοντας τη διαχείριση τους αλλά και την λειτουργικότητα και αισθητική στο χώρο σας, διαθέτοντας μεγάλη ποικιλία κάδων αποθήκευσης και μεταφοράς.

Είναι σε θέση να εγγυηθεί συμφέροντες οικονομικούς όρους με πολύ καλές τιμές και καλούς τρόπους πληρωμής για μια μακρά και εποικοδομητική συνεργασία. Η σύγχρονη οργάνωση της εταιρείας σε συνδυασμό με τη μακρά της εμπειρία και το αξιόλογο δίκτυο πωλήσεων την έχουν καταστήσει πρωταγωνιστή στον κλάδο της.

Επιπλέον, αξιόπιστο και ειδικευμένο προσωπικό με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο της ανακύκλωσης μετάλλων είναι πάντα στη διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσει άμεσα και να σας προτείνει τις κατάλληλες λύσεις στα ζητήματά σας.

Η καλύτερη εγγύηση των υπηρεσιών της εταιρείας είναι το ευρύ δίκτυο συνεργατών της και οι μακρόχρονες σχέσεις με τους προμηθευτές της.Αγορά Παλαιών Μπαταριών και Καταλυτών

Είστε συνεργείο αυτοκινήτων;

Είστε έμπορος μπαταριών;

Η εταιρία ΑΦΟΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ διαθέτει πανελλαδική άδεια διαχείρισης παλαιών συσσωρευτών από το ΥΠΕΚΑ, δίνοντάς της το προβάδισμα στην αγορά και διαχείριση παλιών μπαταριών και καταλυτών.

Η εταιρία παραδίδει πλαστικούς κάδους στους προμηθευτές για τη τοποθέτηση των παλαιών μπαταριών και καταλυτών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την δωρεάν τοποθέτηση πλαστικών κάδων, τη συλλογή και τη μεταφορά τους, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 18 133 ή στο 2310.781132.